Nieuwsartikels

De Punt en HOGENT organiseren opleidingsprogramma circulair ondernemen voor KMO’s

– 13 april 2023

De Punt en HOGENT organiseren van einde april tot einde juni een hybride (online en live) en gecondenseerd opleidings- en coachingprogramma voor KMO's die de stap willen zetten naar circulair ondernemen.

lees meer…

Restaurant Arbed serveert 15.000 maaltijden sinds opening

– 13 april 2023

Restaurant Arbed, het sociaal restaurant dat net een jaar geleden opstartte in De Punt, serveerde sinds de opening 14.911 lunches en 5.200 online bestellingen.

lees meer…

Ontwerpbureau Studio Kimchi speelt in op nieuwe generatie kantoorwerk

– 13 april 2023

Onze kijk op werken is tijdens en na Covid grondig veranderd. Interieurdesign bureau Studio Kimchi, dat opstartte tijdens de lockdownperiodes, integreert die veranderde kijk in zijn aanpak.

lees meer…

Mantis Consulting maakt duurzaamheid concreet voor bedrijven

– 13 april 2023

Hoewel een aantal bedrijven een echter voortrekkersrol vervullen beweegt de markt naar duurzaamheid op twee snelheden. Voor nogal wat bedrijven was duurzaamheid tot voor kort hooguit een marketinginstrument, een kostenpost op het communicatiebudget die ze onder invloed van hun klanten en de publieke opinie moesten dragen. De energiecrisis die in 2022 losbarstte, bracht daar verandering in en zette energie op de agenda van elk bedrijf. Adviesbedrijven als Mantis Consulting hebben het sindsdien gemakkelijker om bedrijven te overtuigen een geïntegreerd energie- en duurzaamheidsbeleid te voeren.

lees meer…

Aan circulair kan je verdienen: Van nevenstroom naar inkomstenstroom

– 28 juni 2022

Het adviesbureau voor circulaire oplossingen in de bio-industrie Glimps organiseert dit najaar en in het voorjaar 2023 in De Punt een vierdaagse masterclass om biobedrijven op weg te zetten om van hun nevenstromen een volwaardige inkomstenstroom te maken.

lees meer…