Nieuwsartikels

De Punt focust op sociaal-circulair ondernemen

– 23 juni 2021

Met verschillende initiatieven in sociaal-circulair ondernemen verrijkt De Punt de komende maanden zijn DNA van sociaal ondernemerschap met een circulaire dimensie. Omdat er behoorlijk wat werk aan de winkel is, opende De Punt zopas een vacature voor Business Developer Sociaal-Circulair Ondernemen.

lees meer…

Ateljee start in twee fazen catering en sociaal restaurant in De Punt

– 22 juni 2021

Het maatwerkbedrijf Ateljee startte met een aanbod van broodjes, pastagerechten, poké bowls en desserten voor de bewoners en bezoekers van De Punt. Later dit jaar opent Ateljee een restaurant waar ook buurtbewoners kunnen komen eten. Mensen die het financieel moeilijk hebben zullen hier ook terecht kunnen en genieten van een voordeeltarief.

lees meer…

Het Nieuwe Kantoor wordt een ontmoetingsplek

– 21 juni 2021

De Coronapandemie was een verplicht en massaal experiment in het Nieuwe Werken. Welke lessen kunnen we nu al trekken?

lees meer…

Website bedrijvencentra Oost-Vlaanderen is eerste stap naar intensere samenwerking

– 21 juni 2021

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen lanceerde in maart een koepelwebsite voor de tien Oost-Vlaamse bedrijvencentra. De website wil de bedrijvencentra promoten bij starters en groeiers, maar is ook een eerste stap naar nauwere samenwerking tussen de Oost-Vlaamse bedrijvencentra.

lees meer…

De Punt lanceert professionele videoconferentie

– 9 februari 2021

De Punt biedt vanaf 1 maart infrastructuur voor professionele videoconferenties. De overweging is dat afstandvergaderen een vaste plaats verworven heeft en niet zal verdwijnen in het rijk der vrijheid dat na de Coronaperiode komt.

lees meer…