Nieuwsartikels

Aan circulair kan je verdienen: Van nevenstroom naar inkomstenstroom

– 28 juni 2022

Het adviesbureau voor circulaire oplossingen in de bio-industrie Glimps organiseert dit najaar en in het voorjaar 2023 in De Punt een vierdaagse masterclass om biobedrijven op weg te zetten om van hun nevenstromen een volwaardige inkomstenstroom te maken.

lees meer…

Circulair ondernemen. Hoe begin je eraan?

– 28 juni 2022

De Punt en het Research Center for Sustainable Organizations van Hogent organiseren in het najaar een reeks van workshops, online sessies en individuele coaching, gespreid over 7 namiddagen onder de titel Circulair ondernemen als KMO. Hoe? Zo!

lees meer…

Charlotte Matthys zet turbogroei van Nonadrinks verder vanuit De Punt

– 22 juni 2022

“De wereld veroveren met niet-alcoholische kruidendrankjes die een volwaardig alternatief zijn voor Gin en Spritz.” Zo gesteld klinkt het naïef ambitieus. Maar het is wat Charlotte Matthys in een periode van amper vier jaar met Nona aan het presteren is.

lees meer…

Yannick en Ralph nemen Roof Food over

– 22 juni 2022

Agro- en biotechnologen en groene vingers Yannick Van Steenbrugghe en Ralph Dierick nemen Roof Food over van oprichtster Sabien Windels.

lees meer…

De Punt en Ateljee openen restaurant Arbed

– 29 april 2022

Op woensdag 27 april opende De Punt feestelijk restaurant Arbed. Het restaurant, dat gerund wordt door maatwerkbedrijf Ateljee, bedient elke dag de bewoners van De Punt, maar ook buurtbewoners en mensen die er een volwaardige maaltijd aan een sociaal tarief kunnen krijgen.

lees meer…