Nieuwsartikels

De Werkplek krijgt lof van co-workers

– 22 mei 2019

De passanten in de vernieuwde co-workingspace De Werkplek van De Punt voegen een dimensie toe aan het communitygevoel in het bedrijvencentrum. Stuk voor stuk loven ze de combinatie van professionaliteit en de sfeer in De Punt.

lees meer…

Café du Commerce onderzoekt hoe reclame via brein gedrag beïnvloedt

– 22 mei 2019

Café du Commerce, terug van even weggeweest, bekijkt op 12 juni met een ervaren deskundige hoe reclame en sociale media via ons brein (en dat van onze klanten) ons gedrag beïnvloedt. Het wordt geen droge bedoening, want de formule blijft dezelfde: een korte uiteenzetting en debat en daarna napraten en netwerken met een drankje.

lees meer…

Gentse MISSen verleggen bakens voor sociaal ondernemerschap

– 22 mei 2019

Een jaar lang mogen tien Gentse sociale starters zich MISS noemen, Meest Inspirerende Sociale Starter. In een intensief begeleidingsproject kunnen ze hun idee verstevigen, hun verdienmodel op punt stellen en inspiratie opdoen bij elkaar en bij hun coaches.

lees meer…

Billie Cup bindt strijd aan met wegwerpbekers

– 22 mei 2019

Met een even eenvoudig als uitgekiend systeem wil Billie Cup eerst Gent en Antwerpen en daarna de rest van België wegwerpbekervrij maken. De Punt is hun logistieke uitvalsbasis en meteen ook het eerste bedrijvencentrum dat de herbruikbare beker invoert.

lees meer…

“Een kind ziet twee wolven vechten met elkaar”

– 26 april 2019

Met "Story_Of_The_Wolf" verdient Sven Van wettere alvast een prijs voor originele en intrigerende bedrijfsnaam. Er is goed over nagedacht: er zit een verhaal achter, en het verhaal klopt, tot en met het gebruik van underscores _, als verbindend element. En voor wie nog twijfelt, "Story_Of_The_Wolf is geen wolvenverhaal, of toch niet helemaal."

lees meer…