Nieuwsartikels

De Punt lanceert professionele videoconferentie

– 9 februari 2021

De Punt biedt vanaf 1 maart infrastructuur voor professionele videoconferenties. De overweging is dat afstandvergaderen een vaste plaats verworven heeft en niet zal verdwijnen in het rijk der vrijheid dat na de Coronaperiode komt.

lees meer…

JOULE maakt bedrijfsfietsplannen op maat

– 9 februari 2021

De Punt wordt stilaan een hub voor de groeiende fiets- en mobiliteitseconomie. De jongste aanwinst is de starter JOULE, die sinds begin dit jaar vanuit Gentbrugge het hele land bedient met bedrijfsfietsplannen en er ook een fietsherstelplaats exploiteert.

lees meer…

Geld is een afspraak die veranderd kan worden

– 9 februari 2021

Muntuit, de organisatie die gemeenschapsmunten promoot en ontwikkelt, nestelde zich in oktober vorig jaar bij De Punt.

lees meer…

De Punt en de Sociale Innovatiefabriek wakkeren goesting in sociaal ondernemerschap aan met twee trajecten

– 8 februari 2021

De Punt en de Sociale Innovatiefabriek organiseren in het voorjaar Digilab Sociaal Ondernemen, twee online trajecten voor sociaal ondernemers in spe. Het ene traject is gericht op beginners met goesting in sociaal ondernemerschap die het terrein en zichzelf nog willen verkennen. Het andere traject richt zich tot sociaal ondernemers die al een concept hebben en dat verder willen uitdiepen en verstevigen.

lees meer…

Groeier Cachet verlaat het nest van De Punt

– 8 oktober 2020

Het bureau voor productiedesign en art directie Cachet verlaat na drie jaar De Punt, op zoek naar een grotere ruimte. Voor De Punt is dat een bevestiging van zijn missie.

lees meer…