Nieuwsartikels

De Punt en Ateljee openen restaurant Arbed

– 29 april 2022

Op woensdag 27 april opende De Punt feestelijk restaurant Arbed. Het restaurant, dat gerund wordt door maatwerkbedrijf Ateljee, bedient elke dag de bewoners van De Punt, maar ook buurtbewoners en mensen die er een volwaardige maaltijd aan een sociaal tarief kunnen krijgen.

lees meer…

Heel Oost-Vlaanderen gaat sociaal-circulair

– 29 april 2022

De provincie Oost-Vlaanderen organiseert van maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni met een hele rits partners de Impactweek, waarin ze bedrijven uit de sociale economie en de reguliere economie en lokale besturen met elkaar in contact wil brengen rond het thema sociaal-circulaire economie.

lees meer…

De Punt biedt nu ook voltijdse coworkingformule met vaste werkplaats

– 20 januari 2022

Met de uitbreiding van de co-working ruimte naar 1000 vierkante meter kan De Punt flexwerkers nu ook een FIX formule aanbieden die het midden houdt tussen volledig flexibel co-werken en een eigen kantoor.

lees meer…

Marlinks monitort achilleshiel van windmolenparken

– 20 januari 2022

Marlinks, een nieuwe bewoner van De Punt, is een van die high-techbedrijven waarvan het onmiddellijk duidelijk is wàt ze doen, en dat het zinvol is, maar waar de leek moeite heeft om zijn hoofd te krijgen rond hoe ze het juist doen.

lees meer…

Sociale Innovatiefabriek zoekt Radicale Vernieuwers

– 20 januari 2022

De komende weken gaat Sociale Innovatiefabriek op zoek naar Radicale Vernieuwers, bedrijven en organisaties die op slimme manier bouwen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in onder meer energie, mobiliteit, circulaire economie, inclusie, zorg, armoede, voeding. De Punt, die zelf enkele oud-laureaten huisvest, zet zijn schouders mee onder het initiatief.

lees meer…