Nieuwsartikels

Groeier Cachet verlaat het nest van De Punt

– 8 oktober 2020

Het bureau voor productiedesign en art directie Cachet verlaat na drie jaar De Punt, op zoek naar een grotere ruimte. Voor De Punt is dat een bevestiging van zijn missie.

lees meer…

Ondernemen is niet altijd rozengeur en maneschijn. Testimonial Sabien Windels

– 7 oktober 2020

ROOF FOOD, dat via de daktuin ook letterlijk vergroeid is met De Punt, vierde dit jaar haar vijfde verjaardag. Het groen achter onze oren zijn we gaandeweg kwijtgeraakt, onze groene vingers hebben we gelukkig nog steeds.

lees meer…

De Punt en Hefboom verstevigen jarenlange samenwerking in partnerschap

– 7 oktober 2020

De Punt en de financier van sociale en duurzame projecten en microkredieten Hefboom verstevigen hun jarenlange samenwerking in een echt partnerschap.

lees meer…

Koffies De Draak vindt onderdak bij De Punt

– 7 oktober 2020

Sinds begin juli van dit jaar vindt het ambachtelijke Koffies De Draak onderdak bij De Punt, nadat het huurcontract van de gebouwen aan het Zuidpark in Gent afliep. De verhuis kwam er na een lange en moeilijke zoektocht naar een betaalbare plek in en rond Gent. “Gisteren sprak ik nog met een van onze medewerkers en we kwamen beiden tot de conclusie: we zijn hier nog maar een paar weken en we willen al niet meer terug.”

lees meer…

Het kantoor is dood? Leve het kantoor!

– 26 mei 2020

Deze week nog iemand horen zeggen: “Ik verlang weer naar de file.” Maar er is ook een grote groep gedwongen thuiswerkers die zich nu hardop afvragen waar ze dat kantoor eigenlijk voor nodig hadden.

lees meer…