Nieuwsartikels

Kiezen voor een leven zonder ergernis

– 1 april 2019

Herman Janssens, de helft van het communicatie- en marketingadviesduo Brein en Branie, behoort tot de groep mensen die enerzijds kilometers ervaring op de teller hebben, maar die het anderzijds niet meer zien zitten om die ervaring permanent voor één bedrijf in een strak 9-5 keurslijf in te zetten. In zijn keuze voor een leven zonder frustraties speelt de co-workingspace De Werkplek van De Punt een belangrijke rol.

lees meer…

Mr. Manchette: Op weg naar Himalaya, via De Punt

– 1 april 2019

Oprichtster An Boone vergelijkt het groeipad van Mr. Manchette met een beklimming van de Himalaya. “Er zijn al heel wat uitdagingen geweest en er zullen er nog volgen. Maar bij elke uitdaging of tegenslag brengt een nieuwe oplossing me een stap dichter naar dat hoge doel: mensen bewust maken over duurzame mode door hemden te verkopen die nog stijlvoller, nog ecologischer en nog eerlijker zijn.”

lees meer…

Bedrijfskracht vindt in De Punt passende no-nonsense sfeer

– 1 april 2019

Bart Kersschot houdt het graag no-nonsense en duidelijk. Bedrijfskracht. Voilà. Dat ging de naam van zijn bedrijf worden. Zijn initialen zaten erin en meteen ook de meest eenvoudige bewoording van wat hij zijn klanten bijbrengt. In De Punt, waar hij regelmatig een plek huurt in de co-workingspace De Werkplek, vindt hij diezelfde sfeer. “Geen hipstergedoe. Gewoon.”

lees meer…

Coworking Gent? De Werkplek, coworking space van De Punt

– 28 maart 2019

In de eerste week van april 2019 opent De Punt De Werkplek versie 2.0, een gloednieuw ingerichte coworking space waar nomadische werkers en mensen die maar af en toe een werkplek nodig hebben, terecht kunnen in flexibele formules. Bij de inrichting van De Werkplek besteedde De Punt samen met specialist Health2Work extra aandacht aan ergonomie en het gebruik van circulaire materialen.

lees meer…

Evenement “Circulair en Sociaal, het Nieuwe Normaal?”

– 26 februari 2019

Save the date: woensdagnamiddag 3 april 2019
De Punt en tal van partners organiseren het netwerkevent “Circulair en Sociaal, het Nieuwe Normaal?” voor ondernemende burgers, sociale en circulaire (pre)starters, gevestigde ondernemers met ervaring of goesting... en alle andere geïnteresseerden!

lees meer…