Met virtueel kantoor zet je nu ook je kantoor in de cloud

De Punt breidt vanaf september 2019 zijn kantooraanbod uit met een virtueel kantoor. Het virtueel of digitaal kantoor is er voor mensen die geen nood hebben aan een permanente fysieke werkplek, maar die voor hun bedrijvigheid wel een fysiek adres en aanspreekpunt willen hebben. Een kantoor in de cloud als het ware.

Het nieuwe werken wordt hoe langer hoe virtueler. We zijn overal bereikbaar, onze documenten reizen met ons mee in de cloud, en we omzeilen files met flexibele werk- en vergaderplekken.

De Punt speelde al in op die evolutie met De Werkplek. Die co-workingspace richt zich tot starters en nomadische werkers die niet de kost van een vast kantoor willen dragen, maar wel af en toe een onderscheid willen maken tussen thuis en werk, of die occasioneel nood hebben aan contact met gelijkgestemden in een professionele omgeving.

Comfortdiensten

Met het virtueel kantoor zet De Punt nu nog een stap verder. Het virtueel kantoor richt zich tot starters of nomadische werkers die geen nood hebben aan een fysiek kantoor, maar die naar hun klanten en de buitenwereld wel een aanspreekpunt of contactadres willen hebben.

Het contactadres kan nodig zijn om brievenpost te ontvangen, of voor een maatschappelijke zetel van het bedrijf. Voor internationale bedrijven is een virtueel kantoor vaak een oplossing om een eerste stap te zetten voor een Belgische vestiging.

De Punt omkadert het virtueel kantoor met een aantal comfortdiensten. Zo zorgt het bedrijvencentrum voor de ontvangst en de verwerking van de post, met als extra een digitale service, waarin belangrijke poststukken ingescand worden en wekelijks in een digitale inbox geplaatst worden.

De Punt kan ook zorgen voor een telefoonpermanentie, waarbij het onthaal oproepen opvangt en doorstuurt naar een mobiel nummer of een antwoordapparaat, of laat weten wie gebeld heeft via mail of sms.

Voor wie in alle virtualiteit toch af en toe nood heeft aan een fysieke stek, biedt de formule flexibele en short notice oplossingen voor een tijdelijke werkplek of vergaderruimte. De Punt biedt ook de ideale omgeving en omkadering om flexibel en tegen eigen tempo door te groeien: van virtueel kantoor naar flexplek, naar tijdelijk kantoor en, wie weet uiteindelijk, vast kantoor of atelier.

Praktisch:

De Punt biedt het virtueel kantoor aan vanaf 200€ per maand.

Meer info via 09 27 27 900 of via bedrijvencentrum@depunt.be

gepubliceerd op 29 augustus 2019
< terug naar nieuwsoverzicht