Gentse ondernemers netwerken op Open Coffee bij De Punt

De Punt is vanaf woensdag 20 september en vanaf dan elke derde woensdag van de maand gastheer voor de Gentse editie van het internationale netwerkevent Open Coffee.

Open Coffee wil als informele netwerkclub ondernemers met elkaar, met mogelijke klanten en met investeerders in contact brengen op een zo laagdrempelig mogelijke manier.

Het concept werd in 2007 in Londen gelanceerd door Saul Klein, een van de medeoprichters van Skype, toen vooral met als doel de wereld van het risicokapitaal transparanter te maken voor ondernemers. Ondertussen breidde de open formule zich uit over meer dan honderd steden wereldwijd.

In Vlaanderen worden er al Open Coffees georganiseerd in de meeste grote steden, en nu dus ook in Gent. De Belgische Open Coffee organisatie wil leden ook online contact laten houden, via een website met onder meer een kalender van Open Coffees en een blog met tips voor ondernemers.

Ideale locatie

Directeur Piet Lietaer van De Punt vindt dat het bedrijvencentrum een ideale locatie is voor de Open Coffee. “We verwelkomen Open Coffee Gent graag in onze nieuwe lokalen. De Punt is niet zomaar een bedrijvencentrum. Je vindt er zowel starters, kleine zelfstandigen, vzw’s, sociale ondernemers als groeiende bedrijven. Je kunt er terecht voor een waaier aan diensten: het vestigen van een onderneming, de begeleiding van starters tot adviesverlening en financiële ondersteuning aan sociale ondernemers. Daarom is ‘Open Coffee Gent’ een ideaal evenement voor De Punt en voor Starterslabo. Beginnende ondernemers krijgen de kans om te netwerken met ervaren zakenlui en met de partners van Open Coffee.”

Naast De Punt zijn de andere initiatiefnemers van Open Coffee Gent HR-dienstenleverancier Acerta, SBB Accountants, Digiconsult en het eventbureau van autopiloot Jürgen Vanhover.

Extra informatie

* Wat? Aangenaam, laagdrempelig en gratis netwerkevenement met koffie en een ontbijtkoek
* Waar? Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108 – 9050 Gentbrugge
* Wanneer? Woensdag 20 september, daarna elke derde woensdag van de maand van 8u15 tot 10u15
* Hoe? Schrijf u snel in
* Facebook

 

gepubliceerd op 22 januari 2019
< terug naar nieuwsoverzicht