Wegbeschrijving naar De Punt

Wegbeschrijving naar De Punt met het openbaar vervoer

Met de trein

Station Gentbrugge (verbinding met Gent Sint-Pieters en Gent Dampoort) ligt op 8 minuten stappen van De Punt. Neem de Robert Rinskopflaan met het viaduct van de spoorweg aan je linkerkant, daarna blijf je de spoorweg volgen in de Leo Tertzweillaan. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de bus

Halte Tweekapellenstraat op buslijn 11 Mariakerke Gentbrugge, op 3 minuten stappen van De Punt. Volg de Tweekapellenstraat richting Brusselse Steenweg. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de tram

Halte Van Lokerenstraat op tramlijn 21- 22, op 8 minuten wandelafstand van De Punt. Neem de Louis Van Houttestraat. Je komt uit in de Kerkstraat (je draait naar rechts) die je volgt tot voorbij de brug onder de spoorweg. Daar zie je links de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Wegbeschrijving naar De Punt met eigen vervoer

Met de auto, van Brussel of Oostende (E40)

Op het verkeerswisselaar in Zwijnaarde neem je de E17 richting Antwerpen. Neem afrit 10 Gentbrugge. Je komt op de Brusselse Steenweg (N9) en rijdt naar links richting Gent. Ga bij de eerste lichten rechtsaf in de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Je blijft de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de auto, van Antwerpen (E17)

Je volgt de E17 en neemt de afrit 10 Gentbrugge. Aan de lichten kruis je de Brusselse Steenweg (N9). Zo kom je in de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Je blijft de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de auto of de fiets, van Gent Centrum

Aan de Keizerpoort neem je de Brusselse Steenweg (N9) richting Gentbrugge. Aan de tweede lichten neem je links de Frederik Burvenichstraat. Nadat je onder de brug van de spoorweg rijdt, sla je linksaf, in de Leo Tertzweillaan. Volg de spoorweg. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Parkeren

De Punt is gevestigd op het bedrijventerrein Gentbrugge 2, Zone B.
Centraal, in de Dulle Grietlaan, is er een ruime parkeergarage voorzien voor de werknemers van de site. Voor de bezoekers is er aan de Kerkstraatzijde -voor De Punt- een parking van 22 plaatsen én er is veel publieke parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving (tarief stad Gent – zone groen).

luchtfoto De Punt
(1.) voor het gebouw van BC De Punt (zie foto) vind je de publieke parking (2.) achter het gebouw (niet op de foto) heb je de werknemersparking, deze is enkel toegankelijk voor vergunninghouders (de werknemers) tijdens de werkuren (3.) het parkeertarief GROEN geldt voor het publieke parkeren, vergeet niet om je te registreren

Extra informatie over de bereikbaarheidskaart van De Punt:

Recreatieve bereikbaarheidskaart met 14 routes (te voet of met de fiets)
Gewoon bereikbaarheidsplan (trein, bus, auto, fiets of te voet)