Concert Hisham Khoury & Angela Boutros

Liefhebbers van Bach, Schubert en Beethoven zijn op vrijdag 10 mei bij De Punt aan het ideale adres. De Punt, Starterslabo BDO en Unizo organiseren een live klassiek optreden in de mooie zaal Béatrice in het bedrijvencentrum.

Twee klassiek geschoolde artiesten, Hisham Khoury en Angela Boutros komen helemaal uit Palestina en Syrië om die avond de ziel uit hun lijf te spelen. Hij op zijn viool en zij op een indrukwekkende vleugelpiano.
Na het optreden kan je gezellig bijkletsen met een drankje aan de bar.

Hisham Khoury

Violist Hisham Khoury is geboren in Haifa, Israël/Palestina en verzorgde concerten en recitals over de ganse wereld.  Zo speelde hij bij de symfonische orkesten van: Jerusalem, Haïfa, Buchmann-Mehta, Israël en bij het West Eastern Divan Orchestra en het Palestijns Nationaal Orkest.  En hij trad op in belangrijke concertzalen: Konzerthaus Berlin, Royal Alberthall London, Carnegie NY, Berlin Philharmic, …

Angela Boutros

Pianiste Angela Boutros is geboren in Damascus en studeerde er aan het Hoger Muziekinstituut in de klas van Prof. Vladimir Zaretsky. Ze nam deel aan vele festivals in diverse steden
waaronder: Damascus, London, Leipzig, Brussel, Berlijn. Naast een klassiek repertoire heeft Angela in het bijzonder interesse in Oosterse muziek en brengt ze vaak werk van Arabische componisten.

Meer info & tickets vind je op de eventpagina.

 

Dit evenement vindt plaats op 10 mei 2019. Zaal Beatrice